İstanbul'da gerçekten tarih kokan bir yerde yemek yemek ister misiniz? İstanbul ile ilgili yazılan kitapların en eskilerinde bile Sultanahmet Cami ve Kapalı Çarşı ile beraber 1924 İstanbul'dan da bahsedilir. Yurtdışından İstanbul'a ziyarete gelen birçok devlet adamı, önemli şahsiyet ve sanatçıların ziyaret ettiği 1924 İstanbul, İspanya Kralının bir zamanlar en uğrak yerlerinden birisi idi. Mustafa Kemal Atatürk'ün de severek misafir olduğu bu yer 90 yıldır geleneklere uygun olarak işletiliyor.

Beyoğlu'nda, Galata Kulesinin
hemen dibinde yer alan bu restoranda fiyatlar 101 ile 297 TL arasında değişmektedir.
297 TL üst sınır gibi gösterilse de bu fiyatların da üzerinde yiyecekler
bulunmaktadır. Başta Avrupa mutfağı olmak üzere Türk mutfağı, Rus mutfağı, Doğu
Avrupa mutfağı bu mekanda uzman aşçılar tarafından hazırlanmaktadır. İstanbul'da
bulunan birçok restoranda olduğu gibi 1924 İstanbul içerisinde de glutensiz
beslenme, vegan ve vejetaryen beslenme stiline uygun yemekler bulunmaktadır.

1924 İstanbul Nerede?

1924 İstanbul İstanbul'un belki de en hareketli, en canlı noktasında yer almaktadır. Günde binlerce kişi tarafından ziyaret edilen bu restoranda hedef kitle daha çok yabancı turistlerdir. Bu nedenle işletmenin tüm hizmetleri İngilizce dili üzerine kurulmuştur. Hatta; BU bağlantıda görebileceğiniz üzere menü dahi İngilizce oluşturulmuştur. Bu restorana 10 yıl sonra gelseniz dahi bugün sizlere sunulan sıcak ve samimiliği görebilirsiniz. Mekana ulaşmak için gerekli olan harita, adres ve telefon bilgileri;



Adres: Asmalı Mescit İstiklal Caddesi, OIivya Geçidi 7-A, 34435 Beyoğlu/İstanbul
Telefon: (0212) 243 83 60
Mail:info@1924istanbul.com

NOT: 1924 İstanbul ile ilgili son bir kapanış bilgisi vermek istiyoruz. Oldukça özel bir işletme olmasından dolayı sadece 18:30 ile 23:30 arasında faaliyet göstermektedir.

1924 İstanbul, İstanbul